Woonadvies zelfstandig thuis

Haalt u wel eens halsbrekende toeren uit? Of zijn er zaken die eenvoudig aangepast kunnen worden, maar die blijven liggen? We maken het samen met u veiliger. Een kleine aanpassing kan een wereld van verschil maken. Zoals een handgreep bij de wc, een douchestoel, anti-slipmat of een mandje voor achter de brievenbus. U zult versteld staan van de slimme hulpjes die er bestaan! Laat u informeren door de ledenconsulent van Thebe Extra. Zodat u zich weer met een gerust gevoel kunt bewegen in uw eigen huis en langer zelfstandig thuis kunt wonen. Gratis voor leden.

Uw voordeel

 • Advies is gratis
 • Door advies kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen in uw eigen omgeving
 • Zonder verdere verplichtingen

De ledenconsulent van Thebe Extra komt bij u thuis. Samen met u bespreekt ze uw wensen, bekijkt uw woonomgeving en brengt een vrijblijvend advies uit voor eventuele aanpassingen of verbeteringen. Voor hulpmiddelen kunt u terecht bij de thuiszorgwinkels van Medipoint. Daar krijgt u op diverse hulpmiddelen en aanpassingen ledenkorting.

De dienst Woonadvies zelfstandig thuis is gratis voor leden van Thebe Extra.

Klik hier voor korting op aanpassingen sanitair.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Problemen met eten en drinken
  gratis

  Problemen met eten en drinken

  Vindt je kindje eten en/of drinken moeilijk? En komt hij of zij niet tot brabbelen? Dan kan er iets aan de hand zijn. Vraag de preverbaal logopedist tijdig om raad.

 • Overgangsconsulent
  20%

  Overgangsconsulent

  Opvliegers en totaal niet uzelf? Misschien bent u in de overgang beland. Dit kan erg vervelend en pittig zijn. De overgangsconsulenten weten raad.