Gratis woonadvies. Is uw huis klaar voor de toekomst?

Haalt u wel eens halsbrekende toeren uit? Of zijn er zaken die eenvoudig aangepast kunnen worden, maar die blijven liggen? We maken het samen met u veiliger. Een kleine aanpassing kan een wereld van verschil maken. Zoals een handgreep bij de wc, een douchestoel, anti-slipmat of een mandje voor achter de brievenbus. U zult versteld staan van de slimme hulpjes die er bestaan!

Doe de woontest
Doe de online woontest op Zlimthuis.nl en ontdek of u veilig thuis woont!
Na afloop van deze woontest ontvangt u een advies op het gebied van veilig wonen.
Dit is geen persoonlijk advies op maat, maar wel een goede indicatie voor eventueel te nemen vervolg stappen.

Heeft u na deze test nog vragen of is een persoonlijk gespreksadvies gewenst. Laat u informeren door de ledenconsulent van Thebe Extra. Zodat u zich weer met een gerust gevoel kunt bewegen in uw eigen huis en langer zelfstandig thuis kunt wonen. Gratis voor leden.

Uw voordeel

 • Advies is gratis
 • Door advies kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen in uw eigen omgeving
 • Regelmatig workshops

Onze ledenconsulent werkt met het concept Zlimthuis. Zlimthuis omvat drie diensten: woonoplossingen, huisautomatisering en woondiensten. Zeg maar alles om u op een veilige en comfortabele manier zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen.Met de woonscan die de ledenconsulent bij u thuis maakt krijgt u na afloop gratis advies over o.a. het veiliger maken van de badkamer, praktische hulpmiddelen en producten met slimmigheidjes. Zoals een dekbedhoes met rits, veilig kookgerei of een kooksensor. Maar de ledenconulent weet ook alles over huisautomatisering. Hierbij moet u denken aan automatisch de deur op slot doen, lichten aan en uit en beveiliging inschakelen.De ledenconsulent kan u ook adviseren over hulp en diensten aan huis, zoals huishoudelijke hulp, hulp bij het invullen van de belastingpapieren, maaltijden aan huis, kapper en pedicure.
Wilt u een adviesgesprek over uw woonomgeving? Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen een gratis adviesgesprek.

Het adviesgesprek om langer zelfstandig thuis te blijven wonen is gratis voor leden van Thebe Extra.

 • U kunt als Thebe Extra-lid bij onze ledenconsulent altijd terecht voor een gratis informatief gesprek op het gebied van comfortabel en veilig wonen.
 • Als lid van de ledenvereniging krijgt u korting in de thuiszorgwinkels van Medipoint. Bij aanschaf van producten in de winkel ontvangt u 15% korting. Naast korting kunt u bij Medipoint thuiszorgwinkels ook gratis loophulpmiddelen huren met uw ledenpas.
 • Klik hier voor korting op aanpassingen sanitair.

Ledenvereniging Thebe Extra organiseert regelmatig workshops om het gebied van veilig wonen en e-health.

Workshop Veilig Wonen
Tijdens de gratis workshop over Veilig Wonen ontdekt u alle mogelijkheden om comfortabel én veilig thuis te wonen, voor nu en voor later. Na de workshop bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van veilig wonen, voor uzelf, maar ook voor anderen in uw omgeving. Denk aan oplossingen voor brandpreventie, inbraakpreventie of valpreventie.

Workshop eHealth
eHealth is een ruim begrip waar ook Zlimthuis in thuis is. Met het domotica systeem  bijvoorbeeld, waarmee ook mantelzorgers goed uit de voeten kunnen (krijg bv. een seintje als degene voor wie u zorgt het bed niet is uitgekomen). Of onze slimme producten, zoals de Obli drinkmelder of de slimme medicijndoos die meldingen stuurt.

 

Zlimthuis

Ledenvereniging Thebe Extra en Zlimthuis slaan de handen ineen! Zlimthuis is expert op het gebied van veilig en comfortabel wonen, voor nu en in de toekomst. De ontwikkelde middelen van Zlimthuis om mensen hierover te inspireren en adviseren worden door Ledenvereniging Thebe Extra ingezet. Leden vragen gratis de uitgebreide Thuisscan aan bij de ledenconsulent en kunnen de Beleefwand met slimme oplossingen bewonderen in de pop-up store in Goirle. Ook worden gratis leerzame workshops gehouden over veilig wonen en eHealth. Zlimthuis kan daarnaast alle oplossingen voor thuis zelf realiseren. Samen komen we verder!

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Huishoudelijke hulp via UWassistent
  Korting

  Huishoudelijke hulp via UWassistent

  U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar bent niet meer in staat al uw tijd en energie in het huishouden te steken. UWassistent biedt uitkomst voor ouderen die behoefte hebben aan zorg- en gemaksdiensten aan huis.

 • Woningaanpassingen
  -10%

  Woningaanpassingen

  Wilt u eigenlijk al lang een woningaanpassing? Zorg goed voor uzelf en schakel onze dienst Woningaanpassingen in. Het is zo geregeld.