Woonadvies zelfstandig thuis

Haalt u wel eens halsbrekende toeren uit? Of zijn er zaken die eenvoudig aangepast kunnen worden, maar die blijven liggen? We maken het samen met u veiliger. Een kleine aanpassing kan een wereld van verschil maken. Zoals een handgreep bij de wc, een douchestoel, anti-slipmat of een mandje voor achter de brievenbus. U zult versteld staan van de slimme hulpjes die er bestaan! Laat u informeren door de ledenconsulent van Thebe Extra. Zodat u zich weer met een gerust gevoel kunt bewegen in uw eigen huis en langer zelfstandig thuis kunt wonen. Gratis voor leden.

Uw voordeel

 • Advies is gratis
 • Door advies kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen in uw eigen omgeving
 • Zonder verdere verplichtingen

De ledenconsulent van Thebe Extra komt bij u thuis. Samen met u bespreekt ze uw wensen, bekijkt uw woonomgeving en brengt een vrijblijvend advies uit voor eventuele aanpassingen of verbeteringen. Voor hulpmiddelen kunt u terecht bij de thuiszorgwinkels van Medipoint. Daar krijgt u op diverse hulpmiddelen en aanpassingen ledenkorting.

De dienst Woonadvies zelfstandig thuis is gratis voor leden van Thebe Extra.

Klik hier voor korting op aanpassingen sanitair.

Medipoint

Medipoint winkels zijn te vinden in heel Nederland. Ze zijn goed bereikbaar en ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Elke winkel heeft een showroom met een scala aan hulpmiddelen.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Problemen met eten en drinken
  Gratis

  Problemen met eten en drinken

  Vindt je kindje eten en/of drinken moeilijk? En komt hij of zij niet tot brabbelen? Dan kan er iets aan de hand zijn. Vraag de preverbaal logopedist tijdig om raad.

 • Juridische Hulplijn

  Juridische Hulplijn

  Yuris Rechtshulp, uw rechterhand bij juridische problemen in de zorg. Gaat u naar de rechter of niet? Yuris Rechtshulp neemt de kortste weg naar een menselijke, zo voordelig mogelijke oplossing.

 • Overgangsconsulent
  -20%

  Overgangsconsulent

  Opvliegers en totaal niet uzelf? Misschien bent u in de overgang beland. Dit kan erg vervelend en pittig zijn. De overgangsconsulenten weten raad.