Stiefgoed ®

Wil je de kans op slagen vergroten? Volg dan ter voorbereiding op je samengestelde gezin een workshop bij Stiefgoed®. Tackle alle valkuilen vooraf. De focus ligt op liefde, erkenning, veiligheid en geborgenheid. En natuurlijk ook op praktische zaken. Het team van Stiefgoed® bestaat uit een kinder- en jeugdpsycholoog, een gezinstherapeut, een relatietherapeut, een stiefplancoach en een speciale mannencoach. Er zijn 1-avond-workshops en enkele workshops die verdeeld zijn over meerdere avonden. Speciaal voor Thebe Extra is er de workshop 'In harmonie leven als samengesteld gezin'.

Uw voordeel

  • A, B, C lid 15% korting
  • Op alle workshops van Stiefgoed®

Stiefgoed(R) maakte speciaal voor leden van Thebe Extra de workshop 'In harmonie leven als samengesteld gezin'. Tijdens deze workshop krijg je meer informatie over hoe jullie je samengestelde gezin succesvol vorm kunnen geven. Je krijgt handvatten mee en er is ruimte om vragen te stellen. Deze workshop is geschikt voor volwassenen die deel uitmaken van een nieuw of reeds bestaand samengesteld gezin.

Duur: 2 uur

Deze workshop vindt 1 keer per kwartaal plaats (op voorwaarde van voldoende deelname: minimaal 8 personen.)

Locatie:
Stiefgoedhuis
Spoorweide 5C
Riel (bij Goirle/Tilburg)

 

  • Als lid van Thebe Extra kun je deelnemen aan de workshop ‘In harmonie leven als samengesteld gezin’ voor € 10,00.
  • Leden van Thebe Extra krijgen 15% korting op de overige workshops van Stiefgoed®.

 

Stiefgoed®

Stiefgoed® bestaat uit een groep landelijk georganiseerde professionals die samengestelde gezinnen een stevige helpende hand biedt. Op emotioneel vlak, maar ook in praktische zin.

Kijk ook eens naar onze voordelen