NLP Dagtraining met korting

Wilt u leren om doelen te stellen of te bereiken? Wilt u uw communicatieve vaardigheden verbeteren? Of zoekt u manieren om gelukkiger en zelfverzekerder te worden? Met de NLP Development workshop werkt u aan uw persoonlijke ontwikkeling. Als lid krijgt u korting op deze inspirerende workshop.

Bij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaat het erom het onbewuste, bewust te maken. De NLP workshop zit vol met ‘oh zit dat zo’ momenten. U leert gedragspatronen herkennen en veranderen en krijgt inzicht in het effect van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Ook leert u uw emoties sturen en kritisch te zijn naar uzelf: wat bepaalt hoe u denkt in bepaalde situaties en wat u ergens van vindt. Ook leert u te kijken naar hoe u reageert op mensen. Kortom u krijgt inzicht in ‘waarom u doet, wat u doet’ en leert dit sturen. Iets voor u of iemand in uw gezin?

Uw voordeel

Tot 16% korting op een dagcursus

De korting is van toepassing op de NLP Dagtrainingen welke vermeld staan op deze pagina.

Genoemde prijzen zijn incl, hand-out, lunch, koffie en thee én deelnamecertificaat.

  Normale prijs Met ledenkorting:

A-lid

€ 79,-

€ 62,50

B-lid

€ 79,-

€ 60,00

C-lid

€ 79,-

€ 57,50

Per lidmaatschap kunnen maximaal 4  personen gebruik maken van de ledenkorting.
Inschrijven kan via deze link.

Kaber Groep

Kaber Groep biedt NLP Practitioner & Master trainingen. Zij dragen bij aan uw persoonlijke ontwikkeling en leren u waar het écht om gaat.

Kijk ook eens naar onze voordelen

  • Overgangsconsulent
    -20%

    Overgangsconsulent

    Opvliegers en totaal niet uzelf? Misschien bent u in de overgang beland. Dit kan erg vervelend en pittig zijn. De overgangsconsulenten weten raad.