Thebe Extra | Korting bij Passie4Kids en Jongeren kindercoaching

Merk je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Omdat er iets ergs gebeurd is,  hij of zij niet mee kan komen op school of vanwege een onbekende reden? Kindercoaching helpt!

Een kindercoach of jongerencoach onderzoekt door middel van gesprek en spel waar het kind of de jongere mee worstelt. Passie4Kids en Jongeren brengt kinderen en jongeren weer in contact met zichzelf en geeft hun ouders of verzorgers inzicht in de problematiek. Het werkgebied van Passie4Kids en Jongeren is regio Midden-Brabant.

Uw voordeel

• 15% korting op uurtarief
• gratis telefonische intake
• coaching of bijles
• coaching aan huis mogelijk
• ook opvoedkundige ondersteuning ouders

Kinder- en jongerencoach Pascalle Dorren zet kinderen en jongeren graag in hun kracht om tot leren en ontwikkeling te komen. Dit kan zijn met praktische hulp zoals bijles en huiswerkbegeleiding, maar ook voor een hulpvraag in geval van faalangst, een negatief zelfbeeld of hooggevoeligheid. Dit doet ze in samenspel met ouders en het gezin/familie.

Pascalle gaat op een speelse en praktische manier aan de slag. Een activiteit maakt het soms makkelijker om te praten over moeilijke onderwerpen (denk aan het bekroonde VPRO tv-programma Taarten van Abel van Zapp). Pascalle zet haar kennis en creativiteit in om een veilige omgeving te creëren waarbinnen kinderen en jongeren zich open durven stellen.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 15% korting (€ 8,25) op het uurtarief van Passie4Kids en Jongeren.

Normaal tarief: € 55,00
Met korting: € 46,75

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Problemen met eten en drinken
  Gratis

  Problemen met eten en drinken

  Vindt je kindje eten en/of drinken moeilijk? En komt hij of zij niet tot brabbelen? Dan kan er iets aan de hand zijn. Vraag de preverbaal logopedist tijdig om raad.

 • Overgangsconsulent
  -20%

  Overgangsconsulent

  Opvliegers en totaal niet uzelf? Misschien bent u in de overgang beland. Dit kan erg vervelend en pittig zijn. De overgangsconsulenten weten raad.