New Heroes

New Heroes is een van dé online aanbieder van vaardigheidstrainingen – ‘leerreizen’ - voor particulieren en bedrijven. Ze biedt meer dan 70 online soft skills en leiderschapstrainingen aan op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap.

Word je via Ledenvereniging Thebe Extra abonnee van New Heroes dan ontvangt Thebe Extra een bedrag. Dit doneren we volledig aan de VoorleesExpress. De VoorleesExpress is er voor kinderen in Brabant met een taalachterstand. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij hen thuis voorlezen. Ledenvereniging Thebe Extra heeft ervoor gekozen om de pakketten met voorleesmateriaal te sponsoren. Je draagt dus direct een steentje bij aan het bijspijkeren van het taalniveau van kinderen én ouders met een taalachterstand. Jij leert bij, zij leren bij!

Meld je hier gelijk aan.

 

Uw voordeel

> Onbeperkt jezelf ontwikkelen bij New Heroes

> Waar en wanneer je wilt

> Maandelijks opzegbaar, zonder gedoe

> Je steunt een goed doel

New Heroes biedt op Netflix achtige wijze onbeperkt online trainingen aan voor een vast bedrag per maand. Voor iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen, in werk of privé.

Via New Heroes helpt Thebe Extra kinderen én ouders met een taalachterstand. LedenverenigingThebe Extra vindt het belangrijk om hier als aanbieder van welzijnsdiensten een impuls aan te geven.

 

Om deel te nemen aan de leerreizen van New Heroes heb je een computer, laptop, smartphone of tablet nodig en een internetverbinding.

Een lidmaatschap van New Heroes kost € 11,90 per maand.

Je krijgt als lid van Thebe Extra geen korting op het lidmaatschap, maar Ledenvereniging Thebe Extra ontvangt na jouw lidmaatschapsaanvraag bij New Heroes een bedrag. Dit bedrag doneren we aan de VoorleesExpress.

Kijk ook eens naar onze voordelen