Zwangerschapsyoga

Je lichaam verandert drastisch als je zwanger bent. Leuk, maar het kan ook kwaaltjes opleveren. Stijve spieren, vermoeide benen, rug- en nekklachten. Door zwangerschapsyoga uit te oefenen kom je tot rust en haal je de spanning uit je spieren. Daarnaast is het voor je geest goed om even stil te staan in deze drukke en spannende periode. Bij yogaschool Yoga Altena kun je terecht voor zwangerschapsyoga, nazwangerschapsyoga en babymassage. Babymassage vindt plaats tijdens nazwangerschapsyoga of apart aan huis. Sommige zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap gedeeltelijk. Check je pakket.

Uw voordeel

Uw voordeel
> 10% korting
> sneller herstel
> ook Hatha Yoga

Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga is een voorbereiding op de bevalling. Je doet oefeningen en leert ademtechnieken waarmee je het vertrouwen en de kracht krijgt om door de bevalling heen te komen. Tijdens de lessen leer je ontspannen door je adem te verbinden met de oefeningen. Ontsluitings- en persweeën kun je opvangen door je een bepaalde ademhalingstechniek eigen te maken. Daarnaast maken de oefeningen je lichaam soepel en sterk. Verder krijg je informatie over de verschillende baarhoudingen, massage, partneroefeningen en de kraambedles. Bij voorkeur starten bij 12 weken zwangerschap.

De nazwangerschapsyoga is een serie van 5 lessen en is gecombineerd met ayurvedische babymassage: samen met je baby bezoek je deze lessen (vanaf 6 weken). Aan bod komen houdingen voor de (borst)voeding, het juiste tillen en oefeningen voor buik-, bekkenbodem- en schouderspieren.

Zwangerschapsyoga en nazwangerschapsyoga

Sleeuwijk

Wanneer: donderdagavond van 20.00 tot 21.15 uur

Waar: De Korenaar - Rijksstraatweg 137 – Sleeuwijk

info@yoga-altena.nl
www.yoga-altena.nl

Ledenkorting

Leden van Thebe Extra krijgen 10% korting op Zwangerschapsyoga, Nazwangerschapsyoga en Hathayoga                           

Zwangerschapsyoga 10 lessen van 1,5 uur met Thebe Extra ledenkorting: € 135,-

Nazwangerschapsyoga 5 lessen van 2 uur met Thebe Extra ledenkorting € 99,00

Klik hier voor de normale tarieven.

Yoga Altena

Yoga Altena is de yogaschool van Karina Boevé. Zij is gediplomeerd en ervaren Saswitha Hathayoga- en zwangerschapsyogadocent.

Kijk ook eens naar onze voordelen

  • Babydragen
    -50%

    Babydragen

    Wil je straks je kindje gaan dragen met een draagdoek? Volg een van de praktische workshops van De hechte band en haal meer uit je draagdoek.