Problemen met eten en drinken

Verslikken, kwijlen, spugen en kokhalzen; kinderen die moeite hebben met drinken uit borst of fles of met de overgang naar vast voedsel hebben baat bij preverbale logopedie. Ook een allergie voor koemelkeiwit of het afbouwen van sondevoeding kan tot problemen leiden. Soms heeft het een medische oorzaak, soms weigert een kindje te eten door onprettige ervaringen. Doorgaans verbetert het eet- en drinkgedrag door het trainen van de mondspieren.

Thebe Extra werkt daarvoor samen met Logopedie bij Ons. 

Uw voordeel

  • Volledige vergoeding
  • Uitgebreid advies
  • Geen voorrijkosten

Preverbale logopedie is gericht op het verbeteren van de mondmotoriek van baby’s en jonge kinderen. Als het praten of het eten en/of drinken van je kindje problemen oplevert, kan behandeling door Lidwine Schoonhoff uitkomst bieden. Zij komt graag bij u langs!

De zorgverzekeraar vergoedt in de meeste gevallen een behandeling volledig. Is dit toch niet het geval, dan vergoedt Ledenvereniging Thebe Extra aan leden het restantbedrag van de eerste behandeling.
Normaal kost een consult € 104,05.

Logoopedie bij ons

Logopedie bij Ons | Logopediepraktijk Borst & Voeding is een gespecialiseerde praktijk voor (preverbale) logopedie en sensorische informatieverwerking therapie.

Kijk ook eens naar onze voordelen

  • Babydragen
    -50%

    Babydragen

    Wil je straks je kindje gaan dragen met een draagdoek? Volg een van de praktische workshops van De hechte band en haal meer uit je draagdoek.