Lactatiekundige

Soms is het geven van borstvoeding pijnlijk of gaat het niet vanzelf. Bijvoorbeeld bij een borstontsteking, na een operatie, door ziekte of handicap of bij een vroeggeboorte. Of als je kindje zelf de borst weigert. Dan verloopt het allemaal anders dan je je had voorgesteld en dat maakt je moedeloos.

De lactatiekundige – specialist op het gebied van borstvoeding - van Thebe Extra biedt dan uitkomst. Soms is telefonisch advies voldoende, maar meestal is een observatie nodig. De liefdevolle steun, het deskundige advies en de 'doe wat bij jou past' mores van onze lactatiekundige geven je de moed om door te zetten. Vraag tijdig om hulp.

Uw voordeel

 • Maximaal 50% korting op consult
 • Lieve peptalks
 • Eigen regie

Gecertificeerd lactatiekundige Jacqueline van den Berg van LactaConsult is een geschenk uit de hemel als het niet wil lukken met het geven van borstvoeding. Haar aanwezigheid en voelbare interesse doen al goed. Ze is er echt voor jou en je baby. Met jouw mogelijkheden en wensen als uitgangspunt, uiteraard binnen de marges van veiligheid en comfort, maakt ze samen met jou een plan. Voor kolven en hulpmiddelen kun je terecht bij de thuiszorgwinkel van Medipoint.

Je maakt een afspraak met Jacqueline van den Berg op een tijdstip dat jou uitkomt.

Twee opties:

 • Praktijkruimte van LactaConsult (Sirius 44, 4907 CK Oosterhout)
 • Bij jou thuis

Soorten consult

Basisprijs

A-lid

B-lid

C-lid

Eerste consult aan huis

€ 115,00

€ 80,50

€ 69,40

€ 57,50

Vervolg consult aan huis

€ 70,00

€ 49,00

€ 42,00

€ 35,00

Eerste consult in de praktijk

€ 90,00

€ 63,00

€ 54,00

€ 45,00

Vervolg consult in de praktijk

€ 50,00

€ 35,00

€ 30,00

€ 25,00

Voor de komst van de lactatiekundige heb je een indicatie nodig. Je arts, verpleegkundige, verloskundige of kraamverzorgende kunnen de verwijzing met indicatie verzorgen.

Reden om een indicatie te krijgen: aanlegproblemen, pijnklachten, borstontsteking, borstoperatie, ziekte of handicap van moeder of baby, het weigeren van borst of fles, vroeggeboorte, het weer opstarten van borstvoeding na beëindiging.

Direct contact opnemen met de lactatiekundige kan ook:

Jacqueline van den Berg
Borstvoedingscentrum LactaConsult
Sirius 44
4907 CK Oosterhout
T 06 301 499 37
E info@lactaconsult.nl
I www.lactaconsult.nl

 

LactoConsult_lactatiekundige

BC LactaConsult is een zelfstandige lactatiekundige praktijk voor professionele begeleiding bij borstvoeding. Borstvoeding is de natuurlijke manier om baby's goede voeding te geven, maar het gaat niet altijd vanzelf. Soms heb je een extra steuntje in de rug nodig. Je kunt niet alleen als ouders bij Jacqueline van den Berg  terecht voor scholing/verdieping, maar ook als professional.

 

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Babydragen
  -50%

  Babydragen

  Wil je straks je kindje gaan dragen met een draagdoek? Volg een van de praktische workshops van De hechte band en haal meer uit je draagdoek.

 • Problemen met eten en drinken
  Gratis

  Problemen met eten en drinken

  Vindt je kindje eten en/of drinken moeilijk? En komt hij of zij niet tot brabbelen? Dan kan er iets aan de hand zijn. Vraag de preverbaal logopedist tijdig om raad.