Kook jij of kook ik? Kennismakingsactie maaltijden 50% korting!

Allebei geen inspiratie? Geen probleem. Kook jij of kook ik? biedt de oplossing. Je eet toch lekker en gezond, maar hoeft er zelf weinig tot niets aan te doen. Je kan ervoor kiezen om de maaltijd koelvers te laten bezorgen, gedeeltelijk voorbereid (bijvoorbeeld alleen zelf het vlees nog bakken) of gewoon de pure ingrediënten uit de streek met een receptenkaart erbij om zelf te koken. Elke week is er een gevarieerd aanbod van acht verschillende gerechten. Vlees, vis, vegetarisch; waar jij zin in hebt. Bestellen vanaf 1 persoon. Probeer het en geniet van de voordelen van Ledenvereniging Thebe Extra.

Uw voordeel

Uw voordeel

 • 5% korting op elke bestelling
 • al vanaf € 4,95 per maaltijd
 • Boven de € 30,00 gratis bezorging
 • wekelijks keuze uit 8 gerechten

Weten waar je eten vandaan komt

Kook jij of kook ik? gelooft in puur, natuurlijk en eerlijk eten. Ze weten waar alle ingrediënten vandaan komen en kennen de boeren en producenten persoonlijk. Geen fabrieksmatig geprepareerd eten, maar vers van het land, onbespoten. Wat dacht je van een maaltijdsalade met op de huid gebakken zalm, pijnboompitjes en mosterd-honing-dille dressing (zelf koken). Of Kip tikka masala met pilavrijst (bereid). Het staat letterlijk in een handomdraai op tafel. Mmmm!

Kook jij of kook ik? heeft ook een boerenboodschappen bezorgdienst. Hartstikke handig als je truffel mayo op is of nog een toetje lust. Je bestelling wordt tegelijk met de gekozen gerechten thuisbezorgd.

Liever vriesverse maaltijden? Dat kan ook via Thebe Extra. Kijk dan bij Maaltijden aan huis.

Kook jijof kook ik bezorgt de maaltijden in de volgende gemeenten

Food Connect bezorgt in alle gemeenten in het bovenstaande kaartje behalve

 • in  Willemstad in gemeente Moerdijk
 • in Ulvenhout in gemeente Breda
 • in Gilze en Hulten in gemeente Gilze Rijen

Kook jij of kook ik? PostNL bezorgt elke week op dinsdag of vrijdag tussen 17.00 en 22.00 uur de gekoelde streektas bij je thuis. Je vult de gewenste bezorgdatum en tijd online in. De bezorgkosten bedragen € 4,95. Bestellingen boven de € 30,00 worden gratis bezorgd.

 

Ledenkorting

 • kennismakingsactie: op je eerste bestelling krijg je 50% korting
 • 5% korting op elke bestelling
 • bij bestelling boven de € 30,00 gratis bezorging

De korting krijg je door de kortingscode van Thebe Extra in te vullen bij de online bestelling. De kortingscode kun je opvragen via T 088 – 374 75 76 of per mail via ledenconsulent@thebe-extra.nl 

Kook jij of kook ik

Kook jij of kook ik? is een concept van Food Connect, ook onze leverancier voor Maaltijden aan huis. Alle maaltijden zijn met de grootst mogelijke zorg bereid en bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, volgens de richtlijnen ‘goede voeding’ van het Voedingscentrum. De keuken van Food Connect voldoet aan hoge eisen van HACCP. Voor u betekent dit een voedzame, gezonde maaltijd met een grote mate van voedselveiligheid.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Baby- en peuterzwemmen
  -10 %

  Baby- en peuterzwemmen

  Zin om iets te ondernemen met je kleintje? Neem eens een kijkje bij baby- en peuterzwemmen. Gegarandeerd pret voor twee!

 • Kinderopvang
  -10 %

  Kinderopvang

  Kinderopvang is al duur genoeg. Via Thebe Extra bespaar je de eerste twee maanden van het contractjaar tientallen euro's!