Baby- en peuterzwemmen in Toucan Health Club

Lekker samen spetteren

Zwemmen met je kleintje is hartstikke leuk. Voor je kind én voor jezelf. Lichaam en geest ontspannen. Jullie doen samen oefeningen in het extra verwarmde water en het voortdurende samenzijn versterkt jullie band. Het contact dat je kleintje heeft met andere kindjes en alle nieuwe indrukken die hij of zij opdoet, bevorderen de sociaal-emotionele ontwikkeling. Tegelijkertijd ervaart de kleine zwemmer het ontspannende effect van bewegen in water. Kinderen zijn eerder watervrij na baby- en peuterzwemmen. Wel zo handig voor de zwemles.

Uw voordeel

  • 10% korting
  • ook voor opa’s en oma’s
  • korting op 6 locaties

Toucan Health Club

Met spelletjes en liedjes maakt je kindje voor het eerst kennis met het grote water: heerlijk vrij bewegen, lekker spetteren en spatten, zwieren en drijven. Op speelse wijze leert je kind zo de mogelijkheden en onmogelijkheden van water kennen. Het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spieren – en in een later stadium de coördinatie van armen en benen.

Babyzwemmen en peuterzwemmen is mogelijk op dinsdagochtend.

Baby's tot 18 maanden 10.00-10.30 uur
Dreumesen en peuters 18 maanden tot 4 jaar 10.30-11.30 uur

Ledenkorting

A-, B-, en C-leden ontvangen 10% korting op een 10-rittenkaart.

Toucan Health Club

Toucan Health Club is een veelzijdig sportcentrum met goede begeleiding waar u zowel voor inspanning als ontspanning naartoe gaat.