Ik ben lid omdat ik graag anderen ontmoet Ik ben lid...

. . . omdat ik graag anderen ontmoet

Ik vind het niet zo prettig om in m’n eentje dingen te ondernemen. Ik ga regelmatig mee met leuke uitjes van de ledenvereniging. Daar heb ik al een paar fijne contacten opgedaan. Ik wil graag vrijwilligerswerk doen en ik heb met de ledenconsulenten gesproken over hoe je zoiets aanpakt.

“Nu ik gescheiden ben, vind ik het lastig om er op uit te gaan. Want ja, waar ontmoet je op mijn leeftijd mensen om samen iets te ondernemen? Terwijl ik me afvroeg hoe ik wat meer kleur kon geven aan mijn leven, wees een kennis me op de dagtochten van Ledenvereniging Thebe Extra: een compleet verzorgd uitje samen met anderen.

Ik ben al een paar keer mee geweest en ben enthousiast. Ik heb er zelfs een leuke vriendschap aan overgehouden. Ik zag dat Thebe Extra regelmatig ledenavonden organiseert rondom interessante thema’s. Dus die agenda houd ik ook in de gaten. Er staat nog meer op mijn verlanglijstje, want het lidmaatschap van Thebe Extra heeft mij nog veel meer te bieden: handige diensten, leerzame workshops en leuke acties.”

Waar kunnen we u bij helpen?

Onze cursussen, workshops, diensten en kortingen maken uw leven zo comfortabel mogelijk en geven een steuntje in de rug als dat nodig is. Ook zijn we er voor u met advies en informatie.

Ik wil graag...

Veelgestelde vragen lidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap?

Voor € 19,50 per jaar kunt u lid worden bij betaling per automatische incasso (factuur € 20,50). U geniet dan verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld een beroep op Thebe Extra doen voor betrouwbare informatie, voor bemiddeling als u een goede pedicure zoekt of u kunt deelnemen aan cursussen en workshops. Het lidmaatschap geldt voor alle personen die op hetzelfde adres wonen.

Wat betaal ik als ik halverwege het jaar lid wordt?

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Leden betalen per jaar € 19,50 contributie (per factuur €20,50). Als u later in het jaar lid wordt, wordt de contributie naar rato verrekend. In het 4e kwartaal wordt u gratis lid.

Kunnen de andere gezinsleden ook gebruik maken van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap is voor alle inwonende gezinsleden op hetzelfde adres.

Hoe kan ik het lidmaatschap aanvragen?

Via onze website meldt u zich eenvoudig aan als nieuw lid van Ledenvereniging Thebe Extra.

Lid worden

U kunt ook telefonisch een aanmeldformulier aanvragen via 088 374 75 76.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  • Korting op cursussen en voorlichting
  • Korting op service aan huis
  • Collectieve verzekeringen van CZ en VGZ met korting op de aanvullende verzekeringen
  • Gratis vier maal per jaar het ledenmagazine ‘Leefstijl’ met interessante nieuwtjes en aanbiedingen
  • Gratis woonadvies van deskundigen
  • Speciale ledenacties
  • Voordelige uitstapjes
  • Gratis digitale cursussen

Meer thema's

Positieve gezondheid

Brandpreventie

E-health

088 374 75 76