Gaat u er met de prijzen vandoor?

Speel vanuit uw eigen huis mee op
maandag 27 november om 20:00 uur.

Speel mee met De Zorgverzekeringsquiz!

Wat weet u over de zorgverzekering?
Quizmasters Luuk Touw en Frédérique Arnold dagen u uit met een aantal pittige vragen. Dat is niet alleen leuk, maar tegelijkertijd ook heel leerzaam! Door mee te spelen maakt u kans op mooie prijzen: een smartwatch, een jaarabonnement op Basic-Fit of een wellness-cadeaubon.

Daarnaast geven 2 experts tekst en uitleg over de zorgverzekering:

Martien Bouwmans heeft jarenlange ervaring in de zorgverzekeringswereld en is schrijver van het boek ‘Het zorgstelsel ontrafeld’.Hij vertelt over hoe het zorgstelsel in elkaar steekt en wat de rol hierin is van de diverse partijen (zorgverzekeraars, landelijke overheid, gemeente, farmaceutische industrie). We kijken naar het heden: hebben we een van de beste zorgstelsels van de wereld? Of kan het beter? We staan voor gigantische uitdagingen in de zorg door de vergrijzing. Hoe kunnen we de zorg in de toekomst bereikbaar en betaalbaar houden?

Michael Bartelink is zorgverzekeringsexpert van vergelijkingssite ‘Independer’. Hij weet alles over zorgverzekeringen. Tijdens de uitzending gaat hij in op de verschillende soorten zorgverzekeringen en geeft hij antwoord op vragen als: Is een budgetpolis wel zo’n goed idee? Of is goedkoop duurkoop? Wel of niet aanvullend verzekeren? Kan iedereen zomaar overstappen? Of zitten er ook risico’s aan?

Samen geven zij u handige tips en inzichten die u kunnen helpen om de beste beslissing te nemen bij het kiezen van een zorgverzekering.

Is uw huidige zorgverzekering in orde of kunt u toch beter overstappen?

Kijk en speel mee op maandag 27 november om 20.00 uur!

Aanmelden

 

Mede mogelijk gemaakt door CZ en VGZ.
VGZ

Aanmelden

Aanmelden

Actievoorwaarden

1. Deelname aan de uitzending en quiz is gratis.
2. Deelnemers zijn 18 jaar of ouder.
3. Alleen natuurlijke personen kunnen deelnemen, rechtspersonen zijn uitgesloten van deelname.
4. Er kan een beperkt aantal mensen meespelen met de quiz. We hanteren het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.
5. U kunt deelnemen wanneer u zich heeft aangemeld en een bevestigingsmail heeft ontvangen met een link naar de uitzending.
6. De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij inschrijving en deelname aan het spel.
7. Deelnemers die onjuiste gegevens over zichzelf opgeven komen niet in aanmerking voor de prijs.
8. U maakt kans op één van de prijzen wanneer u actief deelneemt aan de uitzending door het meespelen met de quiz.
9. Op basis van het hoogste puntenaantal worden er aan het einde van de uitzending 3 winnaars geselecteerd en bekend gemaakt.
10. Mocht het zo zijn dat er meerdere mensen zijn met dezelfde eindscore, zal door de jury op basis van de gemiddelde reactiesnelheid een winnaar worden aangewezen.
11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de jury bepaalt.
12. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
13. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is de organisatie van de Zorgverzekeringsquiz gerechtigd een andere winnaar te selecteren.
14. De organisatie is niet aansprakelijk voor geleden schade wanneer u niet of slechts deels kunt deelnemen aan de quiz, bijvoorbeeld in het geval van technische storing.
15. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist de organisatie van De Zorgverzekeringsquiz. Dit besluit is niet voor bezwaar of beroep vatbaar.

088 374 75 76