Meer energie met betrouwbare hulp in de huishouding

Lukt het niet om alles bij te houden in en rondom uw huis? Of doe u liever wat anders in uw kostbare tijd? LekkerLeven biedt de oplossing. Ledenvereniging Thebe Extra heeft sinds kort een samenwerking met deze professionele organisatie. Leden ontvangen op de eerste 40 uur € 0,50 per uur korting op de huishoudelijke hulp. Een uur Huishoudelijke hulp kost dan voor onze leden € 14,75 per uur.

LekkerLeven
LekkerLeven ondersteunt ouderen om zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Ook voor drukke huishoudens met kinderen kan dit een oplossing bieden. Deze organisatie bemiddelt voor ruim een miljoen huishoudens en werkt hiervoor samen met meer dan 1.200 dienstverleners.
LekkerLeven biedt een compleet pakket aan zorg- en gemaksdiensten aan huis voor ouderen. Hieronder vallen diensten zoals Huishoudelijke hulp, Klusjesman en Tuinman. 

Gerelateerde diensten

  • Klusjesman met korting
    Korting

    Klusjesman met korting

    Snel een klusjesman nodig? Kies 1 van de 2  leveranciers die bij u past. Binnen enkele minuten boekt u via Thebe Extra een klusjesman. et tevredenheidsgarantie: niet tevreden, klus opnieuw.