KWF Huis in actie

KWF Huis in actie: sponsoractie voor Inloophuis Midden-Brabant, red de psychsociale zorg bij en na kanker.

KWF Kankerbestrijding organiseert landelijk deze sponsoractie voor de IPSO Inloophuizen.

KWF Kankerbestrijding organiseert landelijk deze sponsoractie voor de IPSO Inloophuizen.

Net als iedereen hebben ook de Inloophuizen last van de coronacrisis en hebben het daardoor op dit moment helaas financieel zwaar. Acties en evenementen worden uitgesteld, sponsoren en donateurs zijn soms genoodzaakt hun financiële bijdrage aan het Inloophuis bij te stellen.

Aangezien het Inloophuis Midden-Brabant volledig afhankelijk is van sponsoring en donaties is deze actie van en met KWF méér dan welkom. De “vaste maandelijkse lasten” gaan nl. gewoon door. Het Inloophuis doen mee aan deze KWF actie om, zodra het weer kan, iedereen die wel wat steun kan gebruiken weer met open armen te ontvangen!

Het Inloophuis Midden-Brabant is voor velen een onmisbare en een fijne plek om te komen. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel en “overleving”, zorgt het Inloophuis voor de emotionele nazorg. Het is een plek om thuis te komen, een plek waar u uw verhaal kunt delen en een luisterend oor en steun kunt vinden als u (in uw omgeving) getroffen bent door kanker. Inloophuis Midden-Brabant is een onmisbare plek voor mensen die te maken hebben met kanker.
Dat het Inloophuis moet blijven bestaan, staat als een paal boven water. En daar kan men alle hulp bij gebruiken!
Op dit ogenblik is het Inloophuis open voor individuele activiteiten zoals massage of een kop koffie met een van de gastvrouwen. Men hoopt snel weer de groepsactiviteiten zoals schilderen, yoga, lotgenotengroepen, tekenen enz. te kunnen hervatten! Als u wilt weten welke activiteiten er zijn, kijk dan op hun website:
www.inloophuismiddenbrabant.nl

Steunt u Inloophuis Midden-Brabant?
Samen kunnen we het verschil maken voor alle mensen die te maken hebben met kanker.
Wellicht wilt u het Inloophuis steunen met een donatie? Iedere donatie is welkom, groot of klein. Ga daarvoor (en voor meer informatie) naar:

https://acties.kwf.nl/fundraisers/InloophuisMiddenBrabant  of op de pagina www.inloophuismiddenbrabant.nl  onderaan vindt u dezelfde link, of scan de QR code:  en ga meteen naar de pagina voor een donatie.
Het is mogelijk uw eigen actiepagina aan te maken gekoppeld aan het Inloophuis Midden-Brabant door de rode knop: ‘wordt lid van ons team’!!

Bedankt namens alle gasten en vrijwilligers!

Inloophuis Midden-Brabant

Wilhelminapark 29, Tilburg

013 785 16 81