Lezing: Fluitend door het leven: een toekomst zonder ouderdomsziekten

Is eeuwig leven mogelijk? Kunnen we met medische technologie onze levensduur verlengen? En is dat een goed idee? Op zaterdag 16 mei bespreekt verouderingsonderzoeker Professor Andrea Maier de strijd tegen de ouderdom. 

Een pil tegen de ouderdom?  

Wat voor middelen heeft de wetenschap te bieden? Wat is de zin en onzin van de wetenschappelijke beloften. En hoe kunnen we langer gezond blijven leven. 
Het leven is eindig: als we niet voortijdig overlijden aan ziekte, honger, ongelukken of  verouderen van onze cellen in ons lichaam. Uit recente onderzoeken blijkt dat veroudering te vertragen is en dat lichamen zelfs weer jonger kunnen worden. Diverse onderzoekers werken aan medicijnen tegen veroudering.  Professor Maier denkt dat zo’n anti-verouderingspil een levensduur van 130 jaar bereikbaar gaat maken. Zolang dit wondermiddel niet beschikbaar is, biedt de wetenschap een aantal middelen om langer gezond te blijven. Professor Maier wil u graag daar meer over vertellen op deze middag. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door RSO Midden-Brabant met huisartiest Lodewijk Wiwa Lenaerts. 

Korting

Wanneer: 16 mei om 16.30 uur
Waar: Theaters Tilburg

Leden krijgen € 5,- korting op maximaal vier kaartjes voor deze lezing in Theaters Tilburg.
Gebruik de promotiecode: SCTXL2020 bij het bestellen.
Let op!  Na het invoeren van de aantal tickets, klik op Promotiecode invoeren. En op het laatst pas op Volgende voor uw gegevens.

Zie onderstaande voorbeeld.

Bestel hier uw tickets

Gerelateerde diensten