De Week van de Verbinding

De Week van de Verbinding

In de week van 18-22 september was er in Oisterwijk genoeg te doen. Daar werd namelijk de ‘Week van de Verbinding’ gevierd. Het doel van deze week is dat iedereen volwaardig mee kan doen in de samenleving.

Op zaterdag werd ‘Oisterwijk Aan Tafel’ georganiseerd voor inwoners van de gemeente Oisterwijk die het moeilijk hebben. Eten brengt de mensen samen en er ontstaan vaak leuke gesprekken aan tafel. Maandag was er een bijeenkomst over dementie en deze was zeer geslaagd. Dinsdag gooide het coronavirus roet in het eten. Vanwege een aantal positief geteste sprekers konden de evenementen jammer genoeg niet doorgaan. Er is toen een kleine bijeenkomst gehouden die leidde tot een hele goede discussie. Op woensdag was er een bijeenkomst van ‘Petje Af’ met kinderen tussen de 10-14 jaar. Zij hebben een advies gemaakt voor de gemeente Oisterwijk met betrekking tot Global Goals. Dit advies is op donderdag overhandigt aan de burgemeester op de Global Goals avond. Op deze avond is ook de Global Goals Award uitgereikt.

De organisatie spreekt van een geslaagde week. Ondanks de coronamaatregelen heeft iedereen genoten van de activiteiten. Wij zijn erg blij dat wij met het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra een steentje hebben bij kunnen dragen aan deze mooie week.

Voor een sfeerimpressie klik hier