Nieuws en verhalen van én over Thebe Extra

Bekijk hier onder alles over onze ledenvereniging. Het laatste nieuws, verhalen, tips en uitjes.

 • Meer energie met betrouwbare hulp in de huishouding

  Meer energie met betrouwbare hulp in de huishouding

  • In, om en aan huis

  Lukt het niet om alles bij te houden in en rondom uw huis? Of doe u liever wat anders in uw kostbare tijd? LekkerLeven biedt de oplossing. Ledenvereniging Thebe Extra heeft sinds kort een samenwerking met deze professionele organisatie. Leden ontvangen op de eerste 40 uur € 0,50 per uur korting op de huishoudelijke hulp. Een uur Huishoudelijke hulp kost dan voor onze leden € 14,75 per uur.

 • Eropuit in Waspik ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  Eropuit in Waspik ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  • Lokale burgerinitiatieven

  Op 5 juli 2018 heeft Eropuit in Waspik een financiële bijdrage ontvangen van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra. Deze bijdrage is bestemd voor het organiseren van een Stranddag op 17 augustus 2018. Deze dag is onderdeel van een programma om de eenzaamheid van mensen tijdens de zomermaanden te beperken en laagdrempelig contact met anderen mogelijk te maken.

 • Stichting Dorpswijzer Ulvenhout ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  Stichting Dorpswijzer Ulvenhout ontvangt financiële bijdrage van Ledenvereniging Thebe Extra

  • Lokale burgerinitiatieven

  Op 5 juli 2018 heeft Stichting Dorpswijzer Ulvenhout een financiële bijdrage ontvangen van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra. Deze bijdrage is bestemd voor het creëren en in stand houden van een laagdrempelige ontmoetingsplek, centraal in het dorp Ulvenhout. Het hart van deze ontmoetingsplek is ‘Het Ruilboek’; een grote boekenkast rond de ‘Dorpstafel’ in Sociaal Cultureel Centrum De Pekhoeve.

 • Je ouders worden ouder. Ga het gesprek aan!

  Je ouders worden ouder. Ga het gesprek aan!

  • Cursussen, workshops en advies

  Wanneer u zelf de 40 of 50 gepasseerd bent zult u merken dat uw ouders ook op een leeftijd komen waarop gebreken en beperkingen steeds meer om de hoek komen kijken. Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en dat vraagt vaak ook wat van hun omgeving. Vaak is er slechts steun of begeleiding nodig, maar soms is er een grote vraag naar zorg. Wie gaat deze zorg op zich nemen? En wat willen uw ouders?

 • 340 miljoen voor thuiswonende ouderen

  340 miljoen voor thuiswonende ouderen

  • In, om en aan huis

  Ouderen willen het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving zelfstandig oud worden en een fijn en zinvol leven leiden. Om dat beter mogelijk te maken presenteerde het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport(VWS) onlangs het programma Langer Thuis. Het Kabinet investeert hier de komende jaren ruim 340 miljoen euro in.

 • Ledenvereniging Thebe Extra verbindt zich aan de Warandeloop Tilburg

  Ledenvereniging Thebe Extra verbindt zich aan de Warandeloop Tilburg

  • Lichaam, gezond en beweging

  De komende drie jaar is Ledenvereniging Thebe Extra officieel sponsor én naamgever van de recreanten runs op de weg tijdens de Warandeloop Tilburg. Deze runs vormen al jaren het meest populaire onderdeel van de Warandeloop. Met Ledenvereniging Thebe Extra hoopt de Warandeloop deze populariteit te behouden, terwijl de ledenvereniging op haar beurt leden op een deelname korting trakteert.

   

 • Minister Hugo de Jonge: lokale initiatieven verbeteren de zorg

  Minister Hugo de Jonge: lokale initiatieven verbeteren de zorg

  • Lichaam, gezond en beweging

  Een opsteker voor alle buurtinitiatieven, -collectieven, wijk- of dorpscoöperaties en andere vormen van gemeenschapskracht: de noodzaak is er, dat wordt erkend! Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, is blij met deze sterke beweging.

 • Waspikse Natuurspeeltuin Het Klauterwoud open voor spelen en ontmoeten

  Waspikse Natuurspeeltuin Het Klauterwoud open voor spelen en ontmoeten

  • Uitjes en extra`s

  Op zaterdag 14 april is in Waspik de Natuurspeeltuin Het Klauterwoud geopend. Het Klauterwoud werd geopend door wethouders Brekelmans en Daanders die samen een ritje maakten op de duo-kabelbaan. Hierna was het aan de aanwezige kinderen om te ravotten op alle speeltoestellen.

Altijd op de hoogte?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt automatisch het laatste voordeel in uw mail!