Korting

Lingerie kopen
met korting

Lingerie voor zwangere vrouwen

Aandacht voor uw veranderende lichaam is belangrijk, ook als u zwanger bent Trakteer uzelf daarom op een mooi setje. Thebe Extra werkt samen met Shop4Mama, een specialist in zwangerschapslingerie.

Kortingscode invullen bij bestelling

De eigenaresse geeft u telefonisch of via e-mail deskundig advies en biedt een ‘niet goed geld terug’-garantie. Als lid van Thebe Extra ontvangt u 15% korting op uw aankoop. Als u iets bestelt gebruikt u de kortingscode thebe1415. In het opmerkingenveld vermeldt u uw lidmaatschapsnummer. Dit nummer staat op uw ledenpas.

Algemeen
Korting

Tijdens de zwangerschap verandert er van alles in het lichaam. Veel vrouwen merken dat als eerste aan hun borsten. Een goede bh met de juiste steun, comfort en uitstraling is dan prettig. De webshop www.shop4mama.nl biedt een breed assortiment zwangerschapsbh’s, meegroeibh’s en voedingsbh’s. Daarnaast kunt u er terecht voor nachtmode, pantys, leggings en andere positiekleding.

De eigenaresse geeft u telefonisch of via e-mail deskundig advies en biedt een ‘niet goed geld terug’-garantie. Als lid van Thebe Extra ontvangt u 15% korting op uw aankoop. Als u iets bestelt gebruikt u de kortingscode thebe15. En voor leden is er de mogelijkheid uw bestelling gratis te retourneren.

088 374 75 76