Workshop
Workshops

Workshop Ademwerk gericht op ontspanning en slapen

Een workshop via de Thebe Extra Academie i.s.m. ademcoach Mirjam van de Mortel

Workshop Ademwerk gericht op ontspanning en slapen

Worstelt u met inslapen, doorslapen of vroeg ontwaken? Ga dan mee op reis naar een diepe ontspanning en zalige nachtrust, waar elke ademtocht een sleutel is tot welzijn.

Tijdens de workshop ‘Ademwerk gericht op ontspanning en slapen’ richt slaapcoach Mirjam van de Mortel zich op het herprogrammeren van uw ademhalingssysteem door de overstap te maken van een vaak gehaaste borstademhaling naar een kalmerende buikademhaling. Met als resultaat een diepere rust in zowel uw ademhaling als uw geest.

Laat de stress van de dag los, ontspan met gelijkgestemden en ontdek de kracht van ademwerk. Bereid u voor op een betoverende reis naar ontspanning en een betere nachtrust!

Een deelnemer na afloop van de workshop aan het woord:
“Mirjams ingesproken bericht (bodyscan) dat ik ontving na de workshop, is als een rustige gids voor het slapen gaan. Haar kalme stem begeleidt de ademhalingsoefening, waardoor elke avond eindigt met een ontspannen noot. Een praktische en waardevolle toevoeging aan de workshop!” .

Workshop door ademcoach Mirjam van de Mortel
Deze workshops worden georganiseerd bij Sportschool My Health in Breda. Prijs: € 20,- per persoon (normale prijs € 40,-). Maximaal 6 deelnemers per workshop.

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden kan alleen via de Thebe Extra Voordeelwinkel, kijk bij Cursussen & Workshops.

Vervolgworkshop
Besluit u na deze workshop meer te willen weten, dan kunt u zich aanmelden bij Mirjam van de Mortel voor een vervolgworkshop waarop 25% korting geldt voor Thebe Extra-leden.

Alleen voor leden
Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Met het volgen van alleen deze workshop heeft u uw lidmaatschap er al zo goed als uit!

Data & locaties
Ledenvoordeel
Uw contactpersoon

Breda: maandag 8 april 2024 (GECANCELLED WEGENS ZIEKTE)
Locatie: MyHealth Breda, Pels Rijckenpark 1, 4811 HX, Breda
Tijdstip: 13.00 – 15.00 uur (inloop vanaf 12.45 uur)

Er zijn nog geen nieuwe workshop data bekend.

De workshops zijn alleen toegankelijk voor leden van Thebe Extra. Als lid betaalt u € 20,- p.p. voor een workshop van twee uur (normale prijs € 40,- p.p.).

Inschrijven kan alleen via deze link.

Heeft u vragen over deze workshop, dan kunt u zich wenden tot Jolieke Braam, mail naar jbraam@thebe-extra.nl of tel. 06 577 20 313.

088 374 75 76