Workshop

Workshop Ademwerk

Een kennismakingsworkshop via de Thebe Extra Academie i.s.m. ademcoach Mirjam van de Mortel

Kennismakingsworkshop Ademwerk

Uw ademhaling is een afspiegeling van hoe u leeft. De meesten van ons ademen oppervlakkig en onbewust. Dit manifesteert zich in zowel fysieke, als mentale en emotionele klachten, zoals lage energie, lusteloosheid, neerslachtigheid en gebrek aan grip op uw leven. Ademcoach Mirjam van de Mortel leert u weer vol, diep en in een flow te ademen.

Onder begeleiding wordt u uitgenodigd om laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie los te laten. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door te ademen in alles wat naar de oppervlakte komt. Uit ervaring blijkt dat deelnemers meer rust, (levens) energie, helderheid en een dieper vertrouwen in het leven ervaren.

Kennismakingsworkshop door ademcoach Mirjam van de Mortel
Deze workshops worden georganiseerd bij Sportschool My Health in Breda. Prijs: € 20,- per persoon (normale prijs € 40,-). Maximaal 10 deelnemers per workshop.

Aanmelden voor de cursus
Aanmelden kan via de Thebe Extra Voordeelwinkel, kijk bij Cursussen & Workshops.

Besluit u na deze kennismakingsworkshop meer te willen weten, dan kunt u zich aanmelden bij Mirjam van de Mortel voor een vervolg waarbij speciale kortingstarieven gelden voor Thebe Extra-leden.

Alleen voor leden
Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap. Met het volgen van alleen deze workshop heeft u uw lidmaatschap er al zo goed als uit!

Data & locaties
Ledenvoordeel

Locatie: Sportschool My Health, Pels Rijckenpark 1, 4811 HX in Breda.

Deelname is mogelijk op één van de volgende dagen: 

  • Woensdag 1 november 2023 van 10.00 tot 12.00 uur
  • Woensdag 8 november 2023 van 19.00 tot 21.00 uur
  • Donderdag 16 november 2023 van 13.00 tot 15.00 uur

De workshops zijn alleen toegankelijk voor leden van Thebe Extra. Als lid betaalt u € 20,- p.p. voor een kennismakingsworkshop van twee uur (normale prijs € 40,- p.p.).

Inschrijven kan via deze link.

088 374 75 76