Eropuit

Voordelig naar ZooParc Overloon

ZooParc Overloon is uniek in zijn soort. U kunt heel dichtbij de dieren komen. Dit dierenpark is een geweldige belevenis voor jong en oud. U kunt zelfs dwars door de verblijven heen wandelen. Bij de rustpunten Headquarter en BaseCamp kunt u wat eten en drinken. De kinderen kunnen zich tussendoor even lekker uitleven op de houten speeltoestellen en de airtrampoline.

Algemeen
Locatie
Ledenvoordeel

Dit overzichtelijke, nette dierenpark haalt alles uit de kast om de bezoeker een leuke dag te bezorgen. Kinderen kunnen kiezen uit allerlei expedities en zich uitleven in de speeltuinen. Ook zijn er regelmatig nieuwe diersoorten te bewonderen, zodat het ook voor regelmatige bezoekers leuk en spannend blijft. Groepsarrangementen zijn er vanaf 10 personen.

Het adres van ZooParc Overloon is: Stevenbeekseweg 21, 5825 JB Overloon
Website: www.zooparc.nl

Op vertoon van uw Thebe Extra-ledenpas aan de kassa krijgt u 25% ledenkorting per toegangsbewijs. De korting geldt voor maximaal 5 personen per ledenpas. Zie de website voor de actuele entreeprijzen. De korting geldt op de prijs die bezoekers aan de kassa betalen.
LET OP! Vanwege het coronavirus dient u vooraf te reserveren via deze website. Kies hier voor de optie: ‘Ik heb een kortingsbon of pas’.

088 374 75 76