Vocht- en incontinentieletsel
Hulpmiddelen

Vocht- en incontinentieletsel

Gratis digitale cursus exclusief voor leden

Vocht- en incontinentieletsel

Vocht- en incontinentieletsel komt vaak voor. Mensen lopen er vaak lang mee rond voordat ze naar de huisarts durven te gaan. Typische kenmerken: open wonden met grillige randen, rode plekken, glimmende huid. Dit kan iemand flink belemmeren in zijn dagelijkse doen en laten. Mensen durven bijvoorbeeld de deur niet meer uit en dat is jammer.

Leer meer over de werking van het urinewegstelsel, de oorzaak van incontinentie en, het belangrijkste, wat er aan gedaan kan worden. Tijdens deze online cursus verzamelt u de nodige kennis en, als het uzelf betreft, de moed om naar de huisarts te gaan.

Ledenvoordeel
Aanmelden
Dit heeft u nodig

Alle digitale cursussen zijn exclusief voor onze leden. Deelname is gratis als u lid bent. 

Bent u lid? Bel 088 – 374 75 76 dan zorgen wij voor uw inloggegevens. Of mail en vermeld dan de volgende gegevens: uw naam, postcode en huisnummer.

Heeft u zich al eerder aangemeld voor één van onze digitale cursussen dan kun u hier inloggen.

Wat is een digitale cursus?
Bij een digitale cursus hoeft u niet op cursus of naar school om te leren. Digitale cursus volgen is online opleiden. Leren op afstand dus. U gebruikt uw eigen computer of laptop om via internet met tekst, filmpjes, afbeeldingen en pop-up schermen dingen op te steken over een bepaald onderwerp. Geheel in uw eigen tempo.

Om deel te nemen heeft u een computer of laptop nodig en een internetverbinding.

088 374 75 76