Leden-
actie!
Hulpmiddelen

Robot-
stofzuiger
Jannie

Exclusief voor leden van € 339,95 voor € 288,-

Ledenactie Robotstofzuiger Jannie

Zelfredzaamheid wordt steeds belangrijker naarmate we ouder worden. Thebe Extra ondersteunt u daar bij! Daarom hebben wij in samenwerking met Zoef Robot een unieke actie voor onze leden: robotstofzuiger Jannie met korting.

Zoef Robot richt zich op robots die uw leven makkelijker maken. Deze visie ziet u dan ook terug in de producten van Zoef Robot. De producten met Hollandse namen, denk aan Jannie, Anna en Dirk, zijn dan ook een superhulp in uw huishouden!

Jannie stofzuigt geheel automatisch uw huis wanneer u dat wilt

Jannie is een robotstofzuiger welke prima het grootste deel van de stofzuigwerkzaamheden overneemt. Ze gaat makkelijk onder meubels en bedden en heeft een goede zuigkracht. Daarnaast is ze voorzien van een gyroscoop waarmee Jannie een logische route kiest en stopt wanneer ze alles heeft gehad. De bediening kan eenvoudig met één druk op de knop met de meegeleverde afstandsbediening of met de app.

Word ook zelfredzamer en minder afhankelijk van de thuiszorgschoonmaak!

Op de website van Zoef Robot vindt u meer informatie over Jannie.

Hoe te bestellen?

U kunt deze robotstofzuiger bestellen op de website van Zoef Robot met een speciale kortingscode. Vul onderstaand formulier in en ontvang uw kortingscode per e-mail van ons.

De kortingscode past u daarna toe op de website van Zoef Robot.

Aanvraagformulier kortingscode Zoef Robot

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens:

Het nummer vindt u op uw ledenpas.

Ledenvoordeel
Bestellen

U bestelt de robostofzuiger voor de ledenprijs € 288,- (normale prijs € 339,95). Deze ledenactie is geldig tot 1 juni 2023. Bestellen met korting kan enkel met toepassing van de kortingscode. Die moet u eerst aanvragen via deze website. Daarna kunt u bestellen op de website van Zoef Robot.

Bestellen met korting kan enkel met toepassing van de kortingscode. Die moet u eerst aanvragen via Thebe Extra. Daarna kunt u bestellen op de website van Zoef Robot.

088 374 75 76