New Heroes
Persoonlijke ontwikkeling

New Heroes

Online vaardigheidstrainingen

Leer bij met New Heroes

New Heroes is één van dé online aanbieders van vaardigheidstrainingen – ‘leerreizen’ – voor particulieren en bedrijven. Ze biedt meer dan 70 online soft skills en leiderschapstrainingen aan op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap.

Wordt u via Ledenvereniging Thebe Extra abonnee van New Heroes dan ontvangt Thebe Extra een bedrag. Dit doneren we volledig aan de VoorleesExpress. De VoorleesExpress is er voor kinderen in Brabant met een taalachterstand. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij hen thuis voorlezen. Ledenvereniging Thebe Extra heeft ervoor gekozen om de pakketten met voorleesmateriaal te sponsoren. U draagt dus direct een steentje bij aan het bijspijkeren van het taalniveau van kinderen én ouders met een taalachterstand. U leert bij, zij leren bij!

Algemeen
Dit heeft u nodig
Voordeel

New Heroes biedt op Netflix-achtige wijze onbeperkte online trainingen aan voor een enorm bedrag per maand. Voor iedereen wil ontwikkelen, in werk of privé.

Om deel te nemen aan de online trainingen van New Heroes heeft u een computer, laptop, smartphone of tablet nodig en een internetverbinding.

Op de website van New Heroes vindt u de tarieven.

U krijgt als lid van Thebe Extra geen korting op het abonnement, maar Ledenvereniging Thebe Extra ontvangt op uw aanvraag bij New Heroes een bedrag. Dit bedrag doneren we aan de VoorleesExpress.

088 374 75 76