Informatie en advies

Pubers en poen
Wat kun je als ouder het beste doen?

10 mei in Dongen

Ledenavond met Eef van Opdorp: Pubers & Poen

Tijdens deze gezellige ledenavond van Ledenvereniging Thebe Extra nemen budgetcoach Eef van Opdorp (o.a. bekend van het tv-programma ‘Uitstel van executie’) en ledenconsulent Luuk Touw u mee in de wereld van geld en pubers.

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind financieel zelfstandig wordt en happy is met wat zij of hij heeft. Wat kun je doen als ouder om je kind een beetje de goede kant op te helpen met geld? Kinderen kopiëren jouw gedrag, dus het is belangrijk dat je zelf inzicht geeft in je financiën. Maar ook dat je zelf het goede voorbeeld geeft! Kinderen die van jongs af aan leren omgaan met geld, blijken later gelukkiger te zijn. Je kind is daardoor later meer baas over zijn of haar eigen leven en zal zich ook in z’n eentje beter kunnen redden. Dat geeft vrijheid, rust en maakt weerbaar als het eens tegenzit.

Eef van Opdorp deelt volop tips & tricks. Ook is er veel ruimte voor het publiek om ervaringen uit te wisselen. Een gezellige, ontspannen avond waarbij ook nog veel te leren valt. Ouders en hun pubers zijn van harte welkom.

Alle bezoekers ontvangen een toepasselijk presentje!

Dit evenement was op 10 mei 2023. Aanmelden is dus niet meer mogelijk.

088 374 75 76