Helpende handen

Kunstgebit
aan huis

Kunstgebit aan huis

Heeft u een volledig kunstgebit nodig, een gedeeltelijke gebitsprothese of een implantaatprothese (klikgebit)? En bent u niet in staat de tandprotheticus zelf te bezoeken? De dienst Kunstgebit aan huis maakt het u makkelijk.

De specialist komt met een klein mobiel tandtechnisch laboratorium naar u toe en meet in alle rust de gebitsprothese op, in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook voor reparaties met spoed. Met de voordelen van Thebe Extra.

Algemeen
Dienst
Vergoeding

Thebe Extra werkt samen met Wieggers Kunstgebitten uit Tilburg. Wieggers Kunstgebitten werkt volgens landelijke richtlijnen, is KHZ-gecertificeerd en lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici/ONT. De tandprotheticus van Wieggers Kunstgebitten komt bij u thuis om uw (nieuwe) kunstgebit of gebitsprothese goed in kaart te brengen.

Deze dienst is enkel beschikbaar in de gemeentes Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Loon op Zand, Dongen, Gilze en Rijen.

Huisbezoek
De tandprotheticus besteedt veel tijd aan het eerste gesprek. Uw eigen ervaringen met protheses en verwachtingen worden meegenomen. Een huisbezoek is enkel beschikbaar in de gemeentes Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Loon op Zand, Dongen, Gilze en Rijen.

Service en reparatie
Reparaties of aanpassingen naar aanleiding van pijnklachten doen we bij u aan huis. Moet uw gebit mee naar de praktijk, dan zorgen we ervoor dat het binnen 24 uur weer terug is.

Persoonlijke voorlichting
Om het kunstgebit in goede conditie te houden krijgt u persoonlijke voorlichting.

De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten van een kunstgebit. Via een aanvullende verzekering wordt bij de meeste verzekeringen de overige 25% volledig of gedeeltelijk vergoed. Controleer uw verzekering.

088 374 75 76