Informatie en advies

Helpen met douchen

Gratis digitale cursus exclusief voor leden

Helpen met Douchen

Uitglijden, stoten of het evenwicht verliezen. Baden of douchen kan een risicovolle onderneming zijn als het lichaam niet goed meewerkt. Na gevaarlijk gestuntel of een incident in de badkamer laat u uw partner of familielid zich niet graag meer alleen wassen. Via de digitale cursus Helpen met douchen van Thebe Extra krijgt u tips en adviezen.

Zo kunt u uw naaste op een goede en veilige manier te helpen. En ondertussen zelf overeind te blijven. Hierbij moet u denken aan tips over voorbereiding, samenwerking, communicatie en het inzetten van hulpmiddelen.

Duur van de cursus: 45 minuten.

Bekijk hier vrijblijvend de demo

Ledenvoordeel
Aanmelden
Voor wie?

Alle digitale cursussen zijn exclusief voor onze leden. De deelname is gratis als u lid bent. 

Bent u lid? Bel 088 – 374 75 76 dan zorgen wij voor uw inloggegevens. Of mail en vermeld dan de volgende gegevens: uw naam, postcode en huisnummer.

Heeft u zich al eerder aangemeld voor één van onze digitale cursussen dan kun u hier inloggen.

Wat is een digitale cursus?
Bij een digitale cursus hoeft u niet op cursus of naar school om te leren. Digitale cursus volgen is online opleiden. Leren op afstand dus. U gebruikt uw eigen computer of laptop om via internet met tekst, filmpjes, afbeeldingen en pop-up schermen dingen op te steken over een bepaald onderwerp. Geheel in uw eigen tempo.

Digitale cursus Helpen met douchen is bestemd voor mensen die een naaste graag goed en veilig willen helpen met douchen.

088 374 75 76