Warandeloop
Ontspanning

Doe mee met de Warandeloop

Ren mee en start de voorbereiding!

40% korting op inschrijving Warandeloop

Eind november is het weer tijd voor de jaarlijkse Warandeloop. Op zaterdag 25 november 2023 kunt u in het Stadsbos 013 (Oude Warande) in Tilburg met 40% korting deelnemen aan de recreatieve trimlopen. 

U kunt kiezen uit één van de volgende onderdelen:

  • Hardlopen 5 óf 10 km
  • Wandelen 5 km
  • Sportief wandelen 5-10 km
  • Nordic Walking 5-10 km
  • Recreantencross

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 40% korting op hun inschrijfgeld voor deze trimlopen. Voor een onderdeel wandelen betaalt u dan € 4,20 en voor een onderdeel hardlopen betaalt u dan € 7,50.

Inschrijven kan tot en met 22 november 2023.

Aanmelden
Programma
Hardloopapps

Leden van Thebe Extra ontvangen 40% korting op het inschrijfgeld van de Warandeloop op zaterdag 25 november 2023.

  • Wandelaars betalen € 4,20 (i.p.v. € 7,50)
  • Hardlopers betalen € 7,50 (i.p.v. € 12,50)

Aanmelden Warandeloop

Let op: u hoeft niets in te vullen bij het veld: Kortingscode.

 

Bekijk hier het volledige programma en starttijden van de Warandeloop 2023.

 

Programma Warandeloop

Bij elk type hardloper past weer een andere app. Voor de beginner met weinig ervaring is het een aanrader met een duidelijk en overzichtelijke app te beginnen zoals 5K Runner. Runkeeper en Strava zijn de beste apps als u meer uitdaging zoekt. Deze apps zijn gericht op een gemeenschap van sporters, die elkaar ook willen uitdagen en aansporen.

5K Runner (Gratis, iOS Android)
Een app speciaal voor beginners. Vijf kilometer hardlopen klinkt voor veel mensen als een grote opgave. Maar met deze app kunt u dit al in 8 weken voor elkaar krijgen.

Runkeeper (Gratis, iOS Android)
Dit is één populairste apps op dit gebied. Deze app brengt heel nauwkeurig en gestructureerd uw hardloopsessies in beeld. U kunt precies zien wat uw gemiddelde tijd is per kilometer en hoe vaak u heeft gelopen.

Strava (Gratis, iOS & Android)
Deze app kunt u gebruiken voor allerlei sporten waarbij u handig uw routes bij kunt houden. In Strava kunt u niet alleen zien hoe uw vrienden presteren op (delen van) uw route, maar kunt u ook door onbekenden uitgedaagd worden deze snelheden te verbeteren.

088 374 75 76