Warandeloop

Doe mee met de Warandeloop

Ren mee en start de voorbereiding!

30% korting inschrijfgeld Warandeloop

– Het is niet meer mogelijk om in te schrijven –

Eind november is het weer tijd voor de Warandeloop! Op zaterdag 27 november en op zondag 28 november kunt u in de Oude Warande in Tilburg deelnemen aan de Ledenvereniging Thebe Extra runs. Deze trimlopen hebben een afstand van 5 óf 10 kilometer en zijn dus erg geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers. Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 30% korting op hun inschrijfgeld voor deze trimlopen. Inschrijven kan nog tot en met 20 november.

Aanmelden
Voordeel
Hardloopapps

Zaterdag 27 november 2021
Start 10.00 uur Ledenvereniging Thebe Extra recreantenloop over 5 km of 10 km

Inschrijven zaterdag met korting

Zondag 28 november 2021
Start 15.05 uur Ledenvereniging Thebe Extra recreantenloop over 5 km

Inschrijven zondag met korting

Leden van Thebe Extra ontvangen 30% korting op het inschrijfgeld van de Warandeloop op de volgende onderdelen:

  • Zaterdag 27 november: Thebe Extra recreantenloop 5 km of 10 km
  • Zondag 28 november: Thebe Extra recreantenloop 5 km

Bij elk type hardloper past weer een andere app. Voor de beginner met weinig ervaring is het een aanrader met een duidelijk en overzichtelijke app te beginnen zoals 5K Runner. Runkeeper en Strava zijn de beste apps als u meer uitdaging zoekt. Deze apps zijn gericht op een gemeenschap van sporters, die elkaar ook willen uitdagen en aansporen.

5K Runner (Gratis, iOS Android)
Een app speciaal voor beginners. Vijf kilometer hardlopen klinkt voor veel mensen als een grote opgave. Maar met deze app kunt u dit al in 8 weken voor elkaar krijgen.

Runkeeper (Gratis, iOS & Android)
Dit is één populairste apps op dit gebied Deze app brengt heel nauwkeurig en gestructureerd uw hardloopsessies in beeld. U kunt precies zien wat uw gemiddelde tijd is per kilometer en hoe vaak u heeft gelopen.

Strava (Gratis, iOS & Android)
Deze app kunt u gebruiken voor allerlei sporten waarbij u handig uw routes bij kunt houden. In Strava kunt u niet alleen zien hoe uw vrienden presteren op (delen van) uw route, maar kunt u ook door onbekenden uitgedaagd worden deze snelheden te verbeteren.

088 374 75 76