Cursussen

Omgaan met dementie

Gratis digitale cursus exclusief voor leden

Omgaan met dementie

Dementie verandert uw leven ingrijpend. Dat geldt voor de persoon met dementie, maar zeker ook voor zijn/haar partner of naaste familie. Als u er meer over weet, leert u er beter mee omgaan.

Hierdoor is de thuissituatie langer houdbaar en blijft thuis wonen mogelijk. Tijdens de e-learning (online) cursus Omgaan met dementie vergaart u de nodige kennis en krijgt u waardevolle tips.

Deze cursus is bestemd voor partners, familieleden en mantelzorgers.

Bekijk vrijblijvend de demo

Tip:
Download, eventueel met hulp, in de App Store op uw telefoon de Alzheimer app of de dementia-App. Deze apps bieden praktische en morele steun aan mantelzorgers.

Aanmelden
Dit heeft u nodig
Ledenvoordeel

Bent u lid? Bel 088 – 374 75 76 dan zorgen wij voor uw inloggegevens. Of mail en vermeld dan de volgende gegevens: uw naam, postcode en huisnummer.

Wat is een digitale cursus?

Bij een digitale cursus hoeft u niet op cursus of naar school om te leren. Digitale cursus volgen is online opleiden. Leren op afstand dus. U gebruikt uw eigen computer of laptop om via internet met tekst, filmpjes, afbeeldingen en pop-up schermen dingen op te steken over een bepaald onderwerp. Geheel in uw eigen tempo.

Geen verstand van computers?

Geen probleem. Een dementieconsulent kan u ook uitgebreid informeren. Een afspraak maken kan via 088 – 374 75 76.

Om deel te nemen heeft u een computer of laptop nodig en een internetverbinding.

Alle digitale cursussen zijn exclusief voor onze leden. Deelname is gratis als u lid bent. Heeft u zich al eerder aangemeld voor een van onze digitale cursus dan kun u hier inloggen.

088 374 75 76