Ontspanning

Dagtocht
Musical Soldaat
van Oranje

Een geheel verzorgde dagtocht naar de matineevoorstelling Soldaat van Oranje op woensdag 20 maart 2024

Dagtocht naar matineevoorstelling Soldaat van Oranje

Beleef de langstlopende musical van Nederland nu zelf. Maar liefst 2,9 miljoen bezoekers gingen u voor. Enkele reacties zijn: vanaf de eerste seconde gegrepen door het verhaal, een must-see voor jong en oud, dé manier om de geschiedenis door te geven aan de volgende generatie, deze voorstelling kruipt onder je huid en raakt je tot in het bot, ik knipperde niet met mijn ogen omdat ik bang was iets te missen… lovende recensies dus. Ga mee met deze dagtocht per luxe touringcar naar de TheaterHangaar in Katwijk!

De musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders Erik Hazelhoff Roelfzema. Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staan op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken… Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand? Gaat het zien!

Ledenvoordeel van € 25,00 korting p.p.
Leden van Thebe Extra betalen € 120,00 per persoon (reguliere prijs € 145,00) en genieten van een geheel verzorgde dag… inclusief vervoer per luxe touringcar, 1e rangskaart, pauzearrangement, lunchpakket in de bus met flesje water en een diner op de terugweg.

De dagtocht vindt plaats op:

  • Woensdag 20 maart 2024 in TheaterHangaar in Katwijk
  • Aanvang musical: 14.00 uur
  • Opstappen vanuit Tilburg en Oosterhout

Reserveren voor deze dagtocht
Kaarten kopen kan alleen telefonisch op dinsdag en donderdag tijdens kantooruren. U belt hiervoor met Sabeh Tours, telefoon: 013-5331020.

Ledenvoordeel
Opstapplaatsen

Geheel verzorgde dagtocht naar matineevoorstelling Soldaat van Oranje:

  • Woensdag 20 maart 2024, aanvang musical 14.00 uur
  • Korting van € 25,00, u betaalt € 120,00 per persoon
  • Inclusief vervoer, pauzearrangement, lunch in de bus en diner op de terugweg
  • Opstappen vanuit Tilburg of Oosterhout

Kaarten kopen kan alleen telefonisch op dinsdag en donderdag tijdens kantooruren. U belt hiervoor met Sabeh Tours, telefoon: 013-5331020.

Bestel snel, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Opstapplaats Tilburg om 10.00 uur:
Tilburg Stappegoor 

Opstapplaats Oosterhout om 10.40 uur:
Oosterhout Parking AC Restaurant
Beneluxweg 1, Oosterhout

 

088 374 75 76