50%
korting
Informatie en advies

Cursus
Slikken en Buikstoot

Leer alles over slikproblemen als gevolg van het ouderwordingsproces. 

Cursus Slikken en Buikstoot

Als iemand ouder wordt, treden er veranderingen op in het slikken. Het kauwen van voedsel wordt moeilijker en gaat langzamer, doordat de kauwspieren in kracht verminderen en het coördineren van alle bewegingen in de mond en keel lastiger is. Ook problemen met het gebit kunnen ervoor zorgen dat kauwen minder goed verloopt. Met als risico meer kans op een verslikking. Tijdens deze cursus leert u alles over slikken en de buikstoot, ofwel de zgn. Heimlich-greep.

De duur van de cursus is 2 uur, maximaal 10 deelnemers per locatie. Deze cursus bieden wij aan in samenwerking met de Hartstichting.

De kosten van de cursus Slikken en Buikstoot bedragen voor Thebe Extra-leden: € 17,50 p.p. (normale prijs € 35,00 p.p.) inclusief koffie, thee en water. Met uw lidmaatschap bespaart u hiermee dus 50%!

Aanmelden voor de cursus Slikken en Buikstoot
Zodra er nieuwe cursusdata bekend zijn, vermelden wij dit hier.

Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Data & locaties
Ledenvoordeel
Samenwerkingspartner

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe cursusdata bekend. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer deze cursus weer start.

 

Voor leden geldt 50% korting. U betaalt € 17,50 per persoon (normale prijs: € 35,00 per persoon).

Thebe Extra werkt samen met de Hartstichting.

088 374 75 76