Boerschappen Leden-
actie
Helpende handen

Boerschappen Maaltijd-
boxen

€ 10 ledenkorting op een eerste maaltijdbox tussen 1 juni en 30 september 2022

Boerschappen Maaltijdboxen

Vers en gezond eten met de maaltijdboxen van Boerschappen! Voeding die voedt, uit een keten die deugt. Boerschappen wil u laten ervaren wat écht verse, lokale en (h)eerlijke producten met uw lichaam kunnen doen. Thebe Extra-leden ontvangen € 10,- korting op een eerste maaltijdbox! Laat u verrassen en bestel een maaltijdbox!

Er zijn zes verschillende boxen. Van een complete box met groenten, vlees & vis, tot vegetarisch en vegan. Per box vindt u (de basis voor) drie maaltijden met drie verrassende recepten. U zit nooit ergens aan vast. U bepaalt zelf wanneer u een box ontvangt, u kunt wisselen van box en stoppen wanneer u wilt.

Boerschappen brengt vers voedsel direct van de Brabantse boeren naar u. Zonder winkels, zonder verspilling, vervuiling of driedubbele marges. Groenten, fruit, vlees, vis en zuivel. Altijd dagverse seizoensproducten. ’s Ochtends halen ze het voedsel op en binnen één dag heeft u alles in huis.

Over Boerschappen
Boerschappen is opgericht met als doel om goed en gezond eten snel bij u thuis te krijgen, zonder dat er onnodige schakels in de keten betrokken zijn én met volledige transparantie over de herkomst van de producten. Binnen 12 uur bezoeken zij tientallen boerderijen, controleren alle producten, pakken de boodschappenboxen in, en zorgen ze ervoor dat ze bij de klanten door heel Nederland worden bezorgd.

Ledenvoordeel
Bezorging

Leden van Thebe Extra ontvangen € 10 korting op een eerste maaltijdbox bij bestelling op deze actiepagina tussen 1 juni en 30 september 2022.

Thuisbezorgen of ophalen. Beide is mogelijk. Geef dit aan tijdens uw online bestelling.

088 374 75 76