Goed voorbereid

Behandelen van brandwonden

Gratis digitale cursus exclusief voor leden

Behandelen van brandwonden

Tijdens de digitale (online) cursus Behandelen van brandwonden leert u hoe u eerste hulp moet verlenen bij brandwonden en hoe u deze wonden moet verzorgen.

Als u uzelf of als een ander zich verbrandt, is het fijn als u weet wat u moet doen. U leert tijdens deze digitale cursus wanneer de huid eerste-, tweede-, of derdegraads verbrand is. En wat u zeker niet moet doen bij een brandwond, om ergere beschadiging van de huid te voorkomen. Ook komen littekens aan bod. Hoe kunt u ze minimaliseren en verzachten? Tot slot is er aandacht voor de emotionele kant van brandwonden.

Ledenvoordeel
Aanmelden
Dit heeft u nodig

Alle digitale cursussen zijn exclusief voor onze leden. De deelname is gratis als u lid bent. 

Bent u lid? Bel 088 – 374 75 76 dan zorgen wij voor uw inloggegevens. Of mail en vermeld dan de volgende gegevens: uw naam, postcode en huisnummer.

Heeft u zich al eerder aangemeld voor één van onze digitale cursussen dan kun u hier inloggen.

Wat is een digitale cursus?
Bij een digitale cursus hoeft u niet op cursus of naar school om te leren. Digitale cursus volgen is online opleiden. Leren op afstand dus. U gebruikt uw eigen computer of laptop om via internet met tekst, filmpjes, afbeeldingen en pop-up schermen dingen op te steken over een bepaald onderwerp. Geheel in uw eigen tempo.

Om deel te nemen heeft u een computer of laptop nodig en een internetverbinding.

088 374 75 76