Ledendagen

Een gezond en gelukkig leven, dat willen we allemaal wel. Maar wat is een gelukkig en gezond leven? En hoe wordt u dan gelukkig en hoe blijft u zowel lichamelijk als mentaal gezond?
Dat is nog helemaal niet makkelijk.

Tijdens onze ledendagen in oktober gaan 'levenskunstenaar' Maria Grijpma en ledenconsulent Luuk Touw hierover met u in gesprek tijdens een interactieve theatersessie.

Het zal gaan over Positieve Gezondheid, aan het roer staan van uw eigen leven. Over hoe u meer energie kunt krijgen en hoe u monter en waardig de regie over uw leven in eigen hand houdt, ondanks alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Kortom: u krijgt veel inspiratie en gaat Positief Gezond weer naar huis!

U bent van harte welkom op 26 of 28 oktober! Ieder lid ontvangt een kopje koffie/thee met wat lekkers en er is voor iedereen een goodiebag met een leuk presentje. De entree is gratis. Het duurt ongeveer 2 uur. U kiest dus één beschikbare tijd.

Onze ledendagen 2021


Dinsdag 26 oktober -  ook niet-leden welkom!
Van 10.00 tot 12.00 uur in De Cammeleur - Dongen

of
Van 13.30 tot 15.30 uur in De Cammeleur - Dongen

Donderdag 28 oktober - ook niet-leden welkom!
Van 13.30 tot 15.30 uur in Tiliander - Oisterwijk (Voor de ledendag op woensdag 3 november in Gilze is aanmelden niet meer mogelijk)