Kidsgames: een dag vol activiteiten voor het hele gezin!

Vanwege het coronavirus hebben wij besloten de Kidsgames 2020 te annuleren.

 

Impressie Kidsgames Goirle 2019

Op zondag 16 juni 2019 organiseerde Ledenvereniging Thebe Extra in Goirle de Kidsgames. Op het terrein van Klim- en avonturenbos Rocks & Rivers konden kinderen en hun ouders de leukste games spelen, deelnemen aan diverse outdoor-activiteiten en genieten van gezonde lekkernijen. Op deze mooie Vaderdag verwelkomden we maar liefst 825 bezoekers.

Voor iedereen iets te doen
Bezoekers konden gamen op de computer, klimmen in bomen, boogschieten, graffiti spuiten en nog veel meer. Ook samenwerkingspartners van Thebe Extra, zoals Sportschool 013, Club Pellikaan en Dierenpark de Oliemeulen, organiseerden leuke activiteiten. Omdat het Vaderdag was,  konden kinderen bovendien hun vaders versieren.

Jong geleerd is oud gedaan
De Kidsgames organiseerden we niet alleen voor het vermaak. Door alle leuke sport- en spelactiviteiten ontdekten kinderen dat bewegen niet saai is en dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Kidsgames bracht een goede balans tussen gamen, snoepen, actief bezig zijn en gezond eten. Dat is voor iedereen belangrijk.

Bekende gezichten
Populaire YouTuber Milan Knol gaf kinderen op de Kidsgames tips en trucs om te vloggen. Natuurlijk stond hij daarna klaar om met alle jonge fans op de foto te gaan. Topkok Pierre Wind liet met veel enthousiasme zien hoe leuk koken is. Energiek bereidde hij op het podium heerlijke gerechtjes, samen met een groep kinderen.