Kidsgames: een dag vol activiteiten voor het hele gezin!

Beleef op zondag 16 juni (vaderdag) in Goirle de Kidsgames. Een uitje waar games, food en outdoor samenkomen. Dat wil je niet missen. Ontdek en geniet van alle activiteiten, workshops en lekkernijen.

Op het terrein van Klim- & Avonturenbos Rocks ’n Rivers in Goirle is op 16 juni tussen 10.00 en 16.00 uur vanalles te doen:

  • Krijg tips om een vlog te maken van niemand minder dan Youtuber Milan Knol.
  • Beleef hoe leuk koken is en proef onder andere van de lekkernijen van topkok Pierre Wind.
  • Gezond eten is niet lekker en lekker eten is niet gezond, toch? Misschien zit het toch anders. Je ontdekt het zelf in de Natte Sponzen Food Battle.
  • Ontdek en speel de leukste games.

Voel je Max verstappen in de race simulator, beleef een virtuele wereld, speel als een profvoetballer FIFA, ga de strijd aan in Fortnite of volg de Rocket League Clinic en leer hoe je kunt scoren met een auto.

  • Ga actief outdoor aan de slag.

Klauter rond in het klimbos, ontdek en klim op het avonturen-pad, bedwing de klimwand, test je uithoudingsvermogen met de bootcamp, speel een potje panna, bewonder freestyle football tricks, maak een wandeling met de boswachter of ga op pad met de GPS-Smokkel wandeltocht.

  • Volg leuke workshops en ben creatief bezig. 

Maak kennis met de actieve zelfverdedigingscursus Kids Safety, leer op een leuke manier omgaan met geld in de workshop ‘Poen’ door Eef van Opdorp, laat je creativiteit zien met Grafitti en leer boogschieten als Robin Hood.

Streep alle activiteiten af op de stempelkaart en verdien een leuk presentje. Kom dus zeker even langs!

Leuk en leerzaam

De Kidsgames worden niet alleen voor het vermaak georganiseerd. Door alle leuke sport- en spelactiviteiten ervaren kinderen dat bewegen niet saai is en dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Onder het mom ‘jong geleerd is oud gedaan’ leren zij dat een goede balans tussen gamen, snoepen, actief bezig zijn en gezond eten belangrijk is.

Tickets

Kinderen t/m 13 jaar mogen gratis deelnemen. Zij moeten wel begeleid worden door een betalende ouder. Vanaf 14 jaar zijn de kosten € 5,-. Leden van ledenvereniging Thebe Extra krijgen 50% korting en betalen slechts € 2,50. Tickets kun je (op de website van Kidsgames) bestellen via onderstaande button.

Nog geen lid van Ledenvereniging Thebe Extra? Natuurlijk ben je ook dan welkom op de Kidsgames. Maar wist je dat je voor slechts € 16,- per jaar met het hele gezin lid bent en nog veel voordeel krijgt? Meer informatie vind je op deze site en via onderstaande button.

Kidsgames

Wanneer: zondag 16 juni (vaderdag)

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Waar: Klim & Avonturenbos Rocks ’n Rivers, Gorps Baantje 5, Goirle

Tickets en meer info: www.kidsgames.nl