Kapper aan huis Tilburg

Moeten uw haren nodig geknipt worden óf wilt u een nieuwe coupe uitproberen, maar weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen? Dan biedt een kapper aan huis de ideale oplossing. Via Thebe Extra maakt u namelijk extra voordelig gebruik van een thuiskapper in de regio. Wij zorgen dat alleen de beste kappers uw haar komen verzorgen.

Thuis knippen in Tilburg

Thebe Extra werkt samen met Mobella Op & Top Thuiskappers om zo een kwaliteitsstandaard te hanteren die nét zo goed is als een kapperszaak. Op kwaliteit levert u niets in en u krijgt een extra voordelige prijs. De mobiele kappers zijn in verschillende regio’s inzetbaar, waaronder Tilburg. Het maakt dus niet uit of u aan het huis gebonden bent vanwege kleine kinderen of geen tijd heeft om naar een salon te gaan. Uw kapper komt op een moment dat het u het beste schikt.

Kapper aan huis

De thuiskappers van Mobella Op & Top Thuiskappers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Via een reeks aan cursussen houden zij zich op de hoogte van actuele haartrends. Alle behandelingen zijn mogelijk: van wassen, knippen en föhnen tot verven of permanenten. Dit doen de kappers op een moment dat het u het beste uitkomt. De kapper neemt zelf alle materialen en producten mee. Het enige wat u hoeft te doen, is een stoel regelen in een goed verlichte ruimte.

Meer dan alleen mobiele kapper

Naast thuiskappers biedt Thebe Extra nog veel meer producten en diensten aan. Wanneer u lid wordt van Thebe Extra, dan profiteert u van kortingen op tal van cursussen, uitjes en sportmogelijkheden in uw regio. Thebe Extra is een ledenvereniging: wij behartigen de zorgbelangen van ruim 105.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant. Wacht dus niet langer en word vandaag nog lid. Voor vragen of opmerkingen kunt u ook terecht bij onze klantenservice.