Vind uw voordeel in Waspik

Ledenvereniging Thebe Extra is altijd dichtbij. De vele diensten en producten (mét kortingen), de spreekuren van de ledenconsulenten, de lokale initiatieven waarmee wij samenwerken, evenementen en voorlichtingen: er is altijd wel iets bij u in de buurt te vinden.

Lid worden?

Een lidmaatschap van Thebe Extra biedt u talloze voordelen!

Interessant voor onze leden in Waspik

 • Weer fit met fitness - FeelGoodClub

  Weer fit met fitness - FeelGoodClub

  Bij FeelGoodClub sport u in een vertrouwde omgeving met moderne fitnessapparatuur en onder begeleiding van een ervaren sportinstructeur. U kunt hier individueel trainen of deelnemen aan een groepslessen.

 • Wandelshop Waalwijk
  -10%

  Wandelshop Waalwijk

  Wandelen is gezond!
  Wil je gaan wandelen? Of ben je al een fervent loper? Schaf dan je nieuwe wandelschoenen aan via Thebe Extra. Je krijgt via ons namelijk korting én professioneel advies. Wandelaars kunnen hier uitstekend terecht voor de juiste wandelschoenen.

 • Hoortoestel op maat - Waalwijk

  Hoortoestel op maat - Waalwijk

  Van Boxtel luistert
  Hoort u het niet meer zo goed? Laat dan uw gehoor gratis testen in een hoorwinkel van Van Boxtel of bij u aan huis. Met een hoortoestel hoort u er weer bij!

 • Netwerkcoach
  Gratis

  Netwerkcoach

  Bent u het alleen zijn zat? De netwerkcoach helpt u bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Zo vergroot u uw eigen wereld en maakt weer leuke dingen mee.

 • Weer fit met fitness - HealthCity - Waalwijk
  -10%

  Weer fit met fitness - HealthCity - Waalwijk

  Als u gaat sporten bij HealthCity Waalwijk dan bent u niet alleen lid van een sportschool, maar ook van een all inclusive fitnessclub. Welke training u ook zoekt, HealthCity heeft altijd een trainingsprogramma dat aansluit bij uw doelstellingen.