Vind uw voordeel in Drunen

Ledenvereniging Thebe Extra is altijd dichtbij. De vele diensten en producten (mét kortingen), de spreekuren van de ledenconsulenten, de lokale initiatieven waarmee wij samenwerken, evenementen en voorlichtingen: er is altijd wel iets bij u in de buurt te vinden.

Lid worden?

Een lidmaatschap van Thebe Extra biedt u talloze voordelen!

Interessant voor onze leden in Drunen

 • Weer fit met fitness - Fysiocare
  -10 %

  Weer fit met fitness - Fysiocare

  Fysiocare in Drunen is gespecialiseerd in fysiotherapie en FysioFitness (Medische Fitness). Ideaal als u last heeft van lichamelijke klachten en nog niet goed zelfstandig durft te sporten. U sport individueel of in een kleine groep onder begeleiding van een ervaren sportinstructeur.

 • Wandelshop Waalwijk
  -10%

  Wandelshop Waalwijk

  Wandelen is gezond!
  Wil je gaan wandelen? Of ben je al een fervent loper? Schaf dan je nieuwe wandelschoenen aan via Thebe Extra. Je krijgt via ons namelijk korting én professioneel advies. Wandelaars kunnen hier uitstekend terecht voor de juiste wandelschoenen.

 • Hoortoestel op maat - Waalwijk

  Hoortoestel op maat - Waalwijk

  Van Boxtel luistert
  Hoort u het niet meer zo goed? Laat dan uw gehoor gratis testen in een hoorwinkel van Van Boxtel of bij u aan huis. Met een hoortoestel hoort u er weer bij!

 • MOM in Balance
  -10%

  MOM in Balance

  Fit blijven tijdens en na je zwangerschap? Volg dan de workouts bij MOM in Balance en je komt verantwoord in vorm. Gezellig, buiten, met mama's onder elkaar. Neem een proefles!

 • Weer fit met fitness - HealthCity - Waalwijk
  -10%

  Weer fit met fitness - HealthCity - Waalwijk

  Als u gaat sporten bij HealthCity Waalwijk dan bent u niet alleen lid van een sportschool, maar ook van een all inclusive fitnessclub. Welke training u ook zoekt, HealthCity heeft altijd een trainingsprogramma dat aansluit bij uw doelstellingen.