Geheel verzorgd naar Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een van Europa’s mooiste dierentuinen. Op 25 april kunt u op ontdekkingsreis door de vele (overdekte) werelddelen van dit park. Onderweg ontmoet u de bijzondere inwoners van deze continenten. In Blijdorp vindt u ook het grootste vlinderparadijs van Europa en het Oceanium, waar u onder het water doorloopt. Na de busreis mag u de dag in het park zelf indelen. Aan het einde van de
dag verzamelen we voor de terugreis en eten we onderweg naar huis nog even gezellig samen een frietje met een snack.

Deze dagtocht is volgeboekt. U kunt zich nog enkel aanmelden voor de reservelijst.

De Rotterdamse Diergaarde bestaat dit jaar 160 jaar! Diergaarde Blijdorp is begonnen als hobby van twee spoorwegbeambten. Zij huurden in 1856 een spoortuintje in de Rotterdamse binnenstad om hun verzameling exotische vogels onder te brengen. Deze hobby groeide uit tot de oprichting ‘De Rotterdamsche Diergaarde’ in 1857. Inmiddels is Diergaarde Blijdorp op haar huidige locatie uitgegroeid tot een van Europa's mooiste dierentuinen. Beleef het zelf!

Nadat we iedereen bij de opstapplaatsen hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam waar u op eigen gelegenheid het park kunt ontdekken. Om 16.30 uur vertrekken we uit Blijdorp naar Terheijden waar wij worden verwacht voor een afsluitend menu. Om 19.00 uur vertrekken wij weer met de touringcar terug naar uw opstapplaats.

Opstapplaatsen en tijden

Dinsdag 25 april 2018: MOMENTEEL VOLGEBOEKT

  • 08.30 uur in Tilburg, Stappegoor, touringcarhalte
  • 09.00 uur in Oosterhout, Beneluxweg parkeerplaats AC Restaurant
  • 09.30 uur in Breda, Station Prinsenbeek, touringcarhalte, De Elleboog

Ledenprijs per persoon:

A-lid: € 54,-

B-lid: € 48,-

C-lid: € 42,-

Dit is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar met ervaren chauffeur
  • Entree Diergaarde Blijdorp
  • Friet met snack